Maciek.J Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) Poetanapisał raz wiersz, nawet nie poematna romantyczny tematblasków i cieni miłości z przecinkami i spacjamipełen rymów o delikatnościuczuć sercu i samotnej duszyprzedzielony zwrotkamimyśląc że ktoś się może wzruszykomentarze były niemal jednakowe :-sic !-rymy przypominają Częstochowę-oklepane-słowa nie wyszukane-ale nudne !Napisał zatem o miłościale z oddechem współczesnościrymy wyrzuciłzwrotki skróciłtylko drewniane serce krwawiłona kamieniua cały wiersz tonął w jakimś cieniui zdechła ryba bez ościklimaty jak z horrorubez poczucia humoruw dodatku sensu w tym nie byłokomentarze były znów jednakie :(znowu bolesne)-to ma być współczesne ?- to bzdury byle jakie-kompletnie nieudane-to mogłoby być ale takie…-za trudne !Napisał raz jeszcze o miłości ale tak :;-) ;-) *********… ?? @@@@@?”[[## %$ }}i jeszcze jakiś znakKomentarz był jeden ale -jakie w uczuciach gorące-nowatorskie i wartościowe-wspaniałe-godne nowej epoki-niebanalne- pisz pan dalejPoeta złapał się za głowęte znaki są genialne tak stawianewciąż niezmiennieto ma być poziom wysoki ?ale przecież takich ,, wierszy ,,pisać mogę dziennie setkijeślinie nawet tysiące Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez Maciej_Jackiewicz (wyświetl historię edycji)
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Toś się Macieju naużalał. Mówiłam, że masz dobre pomysły. :)
Maciek.J Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mam czasu na użalanie trzeba pisać aby zarobić na chlebek
Maciek.J Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dlaczego zaraz wredni ? jest tyle innych określeń i cieszę się ,że zrozumiałeś a to po łacinie oznacza dosłownie ,że ,, o gustach się nie dyskutuje,,
Maciek.J Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chociażby Marcinie ale ja jestem człowiekiem kulturalnym ;-)
Rekomendowane odpowiedzi