-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez aff · Opublikowano
Cala prawda. A najlepsze, o czym nie wspomniałeś, że ten sam wiersz da przeczytać wielu innym i każda z osób ma szansę poczuć się wyjątkową :) Pozdrawiam:) -
Przez andrew · Opublikowano
siedzę na ławce w parku przygladam się parze ONA i ON... jak ONI się dobrali co w sobie widzieli absolutnie bym ich nie połączył a ONI ONI idą uśmiechają się do siebie zaglądają w oczy radośni sam bym z nimi poszedł mamy sąsiadów mogłaby to być idealna para ONA śliczna jak z obrazka któregoś dnia nas mijali mówię to żonie a ona nie jest najgorsza ale spójrz na NIEGO cudo to jest dopiero gość nie są jednak idealni od rana do wieczora u nich piekiełko wieczorem zrobiła żona deser ja kawę nudny film więc zagaiłem o NICH mówię szkoda JEJ taka piękna dlaczego ON musi robić jej awantury ON dlaczego ON zapytała czy ty JEMU się przyjrzałeś to chodząca dobroć i ... nie dokończyła nie jedna by GO po rękach całowała dodała a dlaczego ty mnie nie całujesz zapytałem nie odpowiedziała nudny program idę się kąpać i zniknęła w łazience sam zostałem z myślami taki ANIOŁ za ścianą ON JĄ wykończy kawał z niego zbira co wy na to 6.2026 andrew Sobota, już weekend. Tak nas widzą inni -
Przez aff · Opublikowano
Choinka, a ja też chodzę do lumpeksów. I co to będzie. Trochę taki wniosek daje się wyciągnąć z tej historii ;) Myślę, że o każdym dało by się napisać coś więcej, niż tyle ile napisano Bezrobotna skądś tam. Pozdrawiam:)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne