Marcin_Olszewski Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 Budzę się, zrywam i już myślę o Tobie Podając Ci w myślach śniadanie do łóżka Kwiaty róży opadają na kołdrę. Z radości Że jesteś. Podrzucam serce i duszę ku niebu Kawa, śniadanie do łóżka. Codziennie Pani By wskazać szacunek, miłość, uwielbienie Budź się, by sprawić mi radość w sercu Zjedz, pij, chcę być dobrym dla Ciebie Otwierasz oczy, witasz nowy świat Jestem obok, by Ci służyć na wieki Nie pytaj dlaczego. Taki jest świat Wierna dusza. Jedz, pij, jestem obok
Marlett Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 @Marcin_Olszewski Nie rozumiem interpunkcji w tym wierszu. To są nowe zasady czy ignorancja?
Marlett Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2017 @A_B Mam przykre doświadczenie z doradzania. Poza tym w/g autora wiersz jest kompletny, dlatego poprosiłam o wyjaśnienie, tego co dla mnie niezrozumiałe.
Marlett Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2017 @A_B Nie każdy lubi adrenalinę :), Wiosna to przecież czas przebudzenia, czas gotowości do działania. Popracować nad wiersze, dla mnie, to wielka przyjemność, wyzwanie.... :) Czytając wiersze z serii ''najlepsze'' jednak skrzydła opadają ..:)
Marlett Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2017 @A_B Jeśli Autor opublikował utwór, jest też w stanie wypowiedzieć się na temat i bronić wiersza :)
a.z.i_xxx Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2017 To jest piękne:):):))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Budzić się. Zrywać co roano ( trauma).(morze)(noze( terz sa dobre w rymie)(ale jest moze, winogrona na winne ranno) By dawać szczęście. Drugiej istocie. a na koniec ktos moze (morze) popelnic sepuku z gumowego luku
Rekomendowane odpowiedzi