bronmus45 Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 [color=black]Jaśko "połeta" z wioski Zawoi chce pisać wiersze, miast krowy doić. Talentu wielkiego nie ma - jego "połezja" to "ściema". Skrytykować go?... wielu się boi[/color]
ja_bolek Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 @Bronisław_Muszyński świetna samokrytyka! Sam okryty kabatem pod uszy >>> rebus Antoniego Krawczyka ps. "KRAWANT". I drugie rebusowe spostrzeżenie, wirtuoza sztuki rebusowej, Stanisława Sobolewskiego ps. " ESSE" księży cienie trzy mara ma jedna . A JEDNAK SIĘ ŻYCIE NIE TRZYMA RAM!
bronmus45 Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 @ja_bolek ... Naucz się w końcu jednego - komentarz pod publikacją ma jej dotyczyć - i tylko jej - a nie Twoich czy moich upodobań. Bo to po prostu wqrwia...
ja_bolek Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 @Bronisław_Muszyński ja w ten sposób nawiązałem do Twojej " połezji"
bronmus45 Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 @ja_bolek ... Ty nadal "nie kumasz bazy" - nie chce mi się nadal komentować Twoich "pokręconych" wpisów.
Jerzy_Edmund_Sobczak Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 @Bronisław_Muszyński Panienki tak mają. Zwłaszcza Bronie się bronią nawet z broną w ręku przed adoracją. Przecież nie musisz być i nie jesteś połetą i tfurcą. Wklepujesz limeryki jak króliki. I dobrze. To ten dział akurat dla nieswobodnych. Ale nie ściskajmy tak ud. Starość nie oznacza końca seksualnych przygód. Rozchwytywany, uchyl rąbka szlafroka. Lub nie. Bo zbuki limeryczne. Czy to przyjemne dostawać to, co sam innym dajesz?
bronmus45 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 @Jerzy_Edmund_Sobczak ... - powiedziałeś, co wiedziałeś i... zmykaj. Bo na więcej ciebie nie stać mo(r)deratorze, więc zabieraj swój smród ze sobą i więcej nie wracaj.
Maciek.J Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 @Bronisław_Muszyński Raz pewien niezbyt mądry chłopina z Kozich Łanów posiadł całe mnóstwo wielkich literackich planów chciał też ułożyć wiersz aby było miło ale kompletne zero mu wychodziło niebawem ogłosili go królem...grafomanów
bronmus45 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 @Maciej_Jackiewicz ... MMTO
Jerzy_Edmund_Sobczak Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 @Bronisław_Muszyński Aj, aj. Smród zbuków zastałem aż tutaj. Wiem, nie powinienem podchodzić bez maski. Wiatr wiał w inną stronę, ja miałem katar i nie wyczułem Bronki chimeryczki. Sorry, limeryczki. Słusznie prawisz, że mam zmykać. Toteż spadam stąd. Jednak niemojego smrodu nie wezmę ze sobą. Ale i tak za późno. Zasmrodziłeś wszystkie działy, pododdziały i centurie. Widzę, że ludzie boją się tobie odpowiadać na chamskie zaczepki. Nie bójcie się, doprawdy. Knura moglibyście, bo bywa groźny. Smród zbuków wskazuje jednak na stan postapokaliptyczny. Postjakikolwiek. Postptakach.
bronmus45 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 @Jerzy_Edmund_Sobczak ... :-/!\
ja_bolek Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 czas zakopać tomahawki i wycofać "bronietanki" jabol - ekstra-pienie
Rekomendowane odpowiedzi