Mariusz_Panek Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Dziś przestrzenią mego życia jesteś Ty Tylko przy Tobie jawą stały się sny Widzę wszędzie Twą ciekawą postać Słowo tylko jedno pozwoli w sercu Twym zostać Nowe dostałem od losu życie A mimo braku chęci marzyłem o nim skrycie Przez drogi wciąż kroczę wyboiste To tylko w Twym sercu odnalazłem uczucie złociste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 @Mariusz_Panek Nadużywasz zaimków osobowych w nieodpowiedniej formie i dlaczego z dużej litery ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_Panek Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Przyznaję za dużo zaimków osobowych a z dużej litery jako forma grzecznościowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_Panek Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 A mam jeszcze prośbę czy może Pan mi napisać co źle zrobiłem w innych wierszach bo ciężko jest samemu się krytykować będę bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 @Mariusz_Panek Moje uwagi odnoszą się do innych Twoich wierszy również. Formę grzecznościową stosujemy gdy wiersz jest np. dedykowany. Tu nie ma potrzeby stosowania dużych liter. Aby publikować utwory trzeba najpierw poznać zasady języka polskiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew_Rułkowski Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 proponuję zamienić ilość na jakość powodzenia Zigniew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_Panek Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Dziękuję z całego serca za pomoc a wiersze z formą grzecznościową są dedykowane dla mej miłości więc sądzę, że forma grzecznościowa na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 @Mariusz_Panek Niech teraz już ocenia twa miłość bo po mnie już nic tu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi