Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @hollow man   nie chcę nawet o tym myśleć !

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Pozdrawiam hollow man ! 
    • @Czarek Płatak mądre stwierdzenie , że to próba nazwania emocji, i dlatego ukrywam je pod obrazami, natury. Bo Mamę muszę czasami sobie przypominać, nie ma jej ot tak dawna. I zawsze będzie zrośnięta z Ziemią, Warmią, skąd jestem, i skąd była Ona. dziękuję
    • @LessLove     

w drugim człowieku ? Chyba tak.      @Stukacz   No cóż…podoba mi się! :)

pozdrawiam :)     
    • @wiersze_z_szufladytak uważa AI, dla mnie jest czytelna, nie słabą, jest dokładnie taka jaką sam bym widział, AI to narzędzie tnie gdzie popadnie, nie zna jeszcze języka podtekstowego, gdzie znaczenia ścierają się z indywidualnym światem odbiorcy i autora. Miłego dnia :)
    • @Berenika97  brak weny poskutkował pięknym wyznaniem. Sama kiedyś z braku weny napisałam " Al dente ". U mnie prosto,  z żartem  a u Ciebie poetyckie wyznanie, więc może nie do końca brak weny, a odpowiedniego tematu.  Uściski;)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...