halcia Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 Na prośbę pewnej pięknej przyjaźni Piszę poemat z odrobiną wyobraźni cóż za siła intelektu drzemie w kobiecie czy wiele takich istnieje na świecie Moja jest gwiazdą sportu przydomek posiada O którym wspomnieć tutaj mi wypada Baronowa Blixsen przez pewną Iwonkę nazwana Pani Doktór przyjaciółka kochana Lekkoatletka biega pokonuje maratony Podróżniczka wedrując zdobywa świata strony Kocha Snowboarding cechuje Ją wielka odwaga Sporty zimowe też życie zdobywać pomaga Ma niesamowicie bogatą sportową karierę Na szczyty wlatuje pod niebo helikopterem Skąd odpryski srebra sniegu dziewicze Malują Jej wiatrem pachnące oblicze Poza sportem cechuje Ją wielkie poświęcenie Ludziom cierpiącym niesie ukojenie To kochana kobieta naśladować Ją należy Szczególnie dla naszej kochanej młodzieży Wiecej zda się takich kobiet o wiele więcęj Może tym wierszem kogoś tu zachęcę Sport to wielkie zdrowie uprawiać go wypada To naszej bohaterki taka skromna rada
kb. Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 @halcia a sporty "umysłowe"..? brydż, szachy... nawet sportowy poker zdaje się że jest :)
halcia Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 @bess_enger Tak sporty umyslowe tez sa wazne,dziekuje za koment.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 @halcia Witam serdecznie - proszę oświeć mnie o kogo chodzi - jestem bardzo ciekaw - z tych co znam nikt mi nie pasuje. pozd.
halcia Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 @Waldemar_Talar_Talar Nie moge udzielic odpowiedzi , poniewaz ta osoba nie lubi sie ujawniac.
halcia Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 @halcia https://www.youtube.com/watch?v=NyLvz3JNHKY
Marlett Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 @halcia Najważniejsze by dedykantka była zadowolona z poematu :)
Rekomendowane odpowiedzi