bronmus45 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2017 [img]http://images81.fotosik.pl/262/1c8f9b9e9462f2aegen.jpg[/img] # [center][color=black]... już samo wspomnienie wywołuje u mnie niesmak, obrzydzenie. Jest jedynie cieniem niegodnym swej roli. Wobec Kaczyńskiego wykonawcą woli. Wyborców zaboli ta widoczna zdrada. Odejdzie od niego moherów gromada; po szkodzie, lecz rada taka ich przemoże. By odzyskać honor - co daj Panie Boże...[/color][/center]
ja_bolek Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 Jego wytrzeszcz mnie przeraził!
Maciek.J Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 @ja_bolek Jabolku,daj spokój to jest forum poetów a nie fanów opozycji
bronmus45 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 @Maciej_Jackiewicz Jeśli to jest forum poetów - jak słusznie zauważyłeś - to co ty tutaj robisz ze swoimi gniotami?
ja_bolek Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 @Maciej_Jackiewicz Podczas poznańskiego Marca 68 , za bycie w opozycji zapłaciłem kolegium ... Nakazano mi opuścić uczelnię ... I to wszystko za protest przeciwko uwięzionym kolegom ... Ktoś, na kogo głosowałem, oszukał mnie. I ten - ktoś - nagminnie łamie KONSTYTUCJĘ. I jeszcze wytrzeszcza na mnie oczy! Z przyjemnością wysłuchałem w Sylwestra bicie kremlowskich kurantów ... Tudzież przemówienia Putina ... Co bym dodał? Nasza znamienitość to ... lata świetlne do rosyjskiego monarchy!
Marlett Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 @Bronisław_Muszyński Jeśli nie ma dostępu do orlich piór , widać - można zastąpić drobiowymi....:)))))))) PozdrawiaM.
bronmus45 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 @Marlett ... - orle pióra tylko dla orłów, a tenże peel może śmiało przebywać przy otwartym oknie. Nie orzeł, więc nie odfrunie w imię dobrze pojmowanej wolności...
Maciek.J Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 @ja_bolek a mogę zapytać w czym to cię kolego oszukali ?
bronmus45 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 @Maciej_Jackiewicz ... Misiek, tacy jak ty to tylko w PiS-ie. Jesteś więc u mnie ignorowany jak każde ćwoki i grafomany... P.S - zapewne nie znasz słowa "ignorowany" w rozumieniu regulaminu forum. A więc w krótkich słowach - twoje wpisy nie są dla mnie widoczne, oprócz informacji o samym wpisie. Tak więc - piszesz sobie na Berdyczów...
Rekomendowane odpowiedzi