Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2016 nie można pisać o życiu nie znając nie szanując jego wartości z których zbudowany jest jego sens nie można pisać o pięknie którego się nie widzi mimo że jest tuż tuż obok na nas na wyciągnięcie ręki nie można pisać o śmierci która była jest i będzie o którą się ocieramy udając że jej nie ma bez tej powyższej trójcy których ktoś nie zna nie rozumie - na pewno nie można pisać zwłaszcza wierszy
Maciek.J Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 bardzo ładne przesłanie Waldemarze moje klimaty
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 @Maciej_Jackiewicz Witaj - cieszy mnie to co napisałeś pod wierszem . Dziękuje i pozdrawiam .
Marlett Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 @Waldemar_Talar_Talar Poecie nie powinny być obce różne stany ducha. Poeta widzi i czuje więcej ... :) PozdrawiaM słonecznie.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2016 @Marlett Witaj - zgadza się Marlett - ale jest przeważnie inaczej - sam nie wiem czemu . Sam się łapie po czasie rzecz jasna że nie zauważam tyle ile się powinno . Dzięki za obecność . Życzę udanego dnia
Rekomendowane odpowiedzi