Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiersz mnie poruszył. Nigdy bym nie przypuszczał, że "taka jest rzeczywistość".
Zachodzę w głowę tylko ze zrozumieniem słówka "ustawa" czy raczej "ustawka" (bo w takiej rzeczy...). Bo z drugiej strony "ustawka", to bójka kiboli przed/po meczu (w ustalonym miejscu i czasie), w której mogą być używane i krzesełka, i taborety.
Wiersz bardzo wieloznaczny!
pzdr. b ;)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @lena2_ Piękna liryczna refleksja. Miłość ustaje dopiero wtedy, gdy w głębi serca odnajdziemy akceptację i miłość do własnego życia. Świetnie napisane :)
    • @Migrena sie nie zlosc, zauważ ewangelia - jego ciała ?
    • Wspaniały wiersz Violu, promujesz uważność na życie, bo tylko wtedy ono smakuje najlepiej:):) miłego dnia:)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj Alicjo - mój wiersz z archiwum  - dawne czasy - miło że czujesz                        ten obraz - dziękuje -                                                                  Pzdr.serdecznie. Witam - dokładnie tak jak napisałaś - dziękuje za przeczytanie -                                                                                                Pzdr.jesiennie. Witam - dawne czasy - oczywiście to mój wiersz - cieszy mnie że dobry                emocjonalny - dziękuje -                                                              Pzdr.zadowoleniem. Witaj - miło że czytasz - dziękuje za owe świetne -                                                                                                Pzdr. Witam - zgadza się  - poruszający ale prawdziwy - dziękuje za czytanie -                                                                                                              Pzdr.uśmiechem. Witaj - miło że czytasz - dziękuje -                                                                  Pzdr. @iwonaroma - @Moondog - @wierszyki - @Natuskaa - dziękuje -
    • @sam_i_swoi Rozumiem. Te pierwsze Twoje komentarze jak gra wstępna :) Lubię sugestie bo otwierają nowe perspektywy. Ale dzisiaj... Ten mój tekst....     Więc dzięki, widzę, że mój wiersz zaczął żyć własnymi mutacjami ale zostanę przy oryginale.   Nic nie umniejszając Twojej wersji.    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...