Apolonia_Zięba Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 trwamy w zawieszeniu naszych złudzeń sami przed sobą niewinni spijamy ostatki szczęścia zbyt pewni swej niepewności zbyt niepewni aby być szczęśliwi pożegnać cię nie mam siły żyć z tobą sił mi brak 2
Marlett Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 @Apolonia_Ziębaciężko jest razem - źle w samotności Komentarzem jest pointa jednego z moich wierszy, tak mi się skojarzyło Polu :) PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 @Apolonia_Zięba Witaj w ten mokry dzień - pada i pada . A wiersz ciekawy Apolonio - tylko czy to zaraz musi być depresja . Mam wątpliwości - nazwał bym ten stan rzeczy - no właśnie jak... Chyba się z ta diagnozą pośpieszyłem . A ta pewność niepewności - zatrzymuje i zmusza do głębszego przemyślenia do szukania innego wyjścia . Miło dziś u ciebie ale trza uciekać ... Lepszej pogody życzę
WiJa Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 depresja jednak ma pozytywne strony, takie choćby jak ten wiersz :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2016 czasem nie wiemy czego chcemy od bliskich oraz od życia samotni w smętku cicho giniemy w domysłach bez pokrycia pozdrawiam Jacek
Apolonia_Zięba Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 @Marlett Dobrze skojarzyłaś :) Jeśli możesz, to podaj mi link do tego wiersza :D Miłego poniedziałku :) PozdrawiaP
Apolonia_Zięba Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 @Waldemar_Talar_Talar U nas pogodnie, ale chłodno. Ostatni deszcz spadł w ubiegłą niedziele :) Waldemarze, dziękuję za czytanie i komentarz z dużą dawką energii :) Pozdrawiam i miłego poniedziałku życzę...
Apolonia_Zięba Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 @WiJa Prawdę rzekłeś. Czasem w depresji rodzą się przyzwoite wiersze :) Pozdrawiam :)
Apolonia_Zięba Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 @Jacek_Suchowicz Jacku, dziękuję za mądry, wierszowy komentarz :) Tak to już jest, w tej paskudnej chorobie. Trudno wychodzi się z dołka. Po drodze obrywa się najbliższym. Miłego poniedziałku :)
Rekomendowane odpowiedzi