Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2016 siedząc pod nią płakałem i ona płakała czym byłem zdziwiony przecież nie czuje a jeżeli nawet to nie tak mocno jak ja mimo to ukłoniłem się jej nisko i mocno podziękowałem za to że również żal do losu ma podobnie jak ja
Marlett Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2016 @Waldemar_Talar_Talar Płaczka może się przydać do wspólnego płakania, razem zawsze raźniej ponarzekać na zły los :) PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2016 @Marlett Witam cię serdecznie - peel płakał pod wierzbą - zaskoczona chyba takim stanem . Akurat gdy było przykro ona zapłakała po swojemu . Dzięki za kolejne czytanie Marlett .
Marlett Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2016 @Waldemar_Talar_Talar Płaczka - miałam na myśli wierzbę płaczącą , wszystko się zgadza :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2016 @Marlett Witam ponownie - oczywiście że wszystko gra - czemu zrozumiałem że chodzi ci o taką wiejską płaczkę - panią która podnosiła range danej chwili - sam nie wiem . Przepraszam za ową gafę . pozd.
Rekomendowane odpowiedzi