Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 dłońmi z cieniem jesieni srebra cichcem zaplatasz moje chwasty wyschnięte prasowane koszule z kuchni wiersze pachnące żmudne lekcje przebaczeń starty pierwszy pierścionek szept modlitwy w kąciku rozczytuję cierpliwie nowe wersy odkrywam szepczesz wieczór już późny jutro dojrzalsze wino [
Jacek_Suchowicz Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2016 witaj Stefanie czytam Twoje wiersze i zawsze na mnie robią wrażenie jednocześnie inspirując nie dopowiadasz - zapewne celowo a ja jak zwykle widzę w swojej soczewce: z cieniem jesieni po cichu srebra dłońmi zaplatasz chwasty wyschnięte i skrawek nieba na końcu świata świeże koszule wiersze pachnące i przebaczenia pierwszy pierścionek i wyznań koncert w mig świat pozmieniał w zmorę szarości dnia codziennego wrzeszczącą w garach miłostek szybkich szukanie czegoś a ty się starasz wiązać nadzieją zmarszczonych luster skutki z przyczyną wmawiając sobie że z każdym jutrem dojrzalsze wino Pozdrawiam Jacek
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2016 @Jacek_Suchowicz Dz, Jacku. Zawsze w moich skromnych wierszykach odczytujesz więcej niż chciałem powiedzieć. Pzdr.
Marlett Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 @Stefan_Rewińskistarty pierwszy pierścionek - rozczulający :) PL ma wiele wspomnień dobrych i złych co zapisane jest w srebrnym warkoczu ukochanej :) PozdrawiaM.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2016 @Marlett Rozszyfrowany, Dz, Marlettko. Pzdr.
Nata_Kruk Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Szczegóły delikatnie archaiczne, zapisane w warkoczu... Sympatyczna treść. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Dz, Natko. Jestem archaiczny, Pzdr,
Jolanta_S. Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 Wytrwałość jest piękna... Serdeczności Stefanie :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 Dz. Jolu Nwzm. Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi