Kraft_ Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 we dwoje rajskie zakątki mnie nie było to dane pokalany w rytm orkiestry powiedziałem dobranoc bez koloru żadnej tęczy powracam do życia okiem wizjonera uśmiechnięty raz na zawsze paradowałem z kołowrotkiem w ręku trzymając coś na obiad to nazywało się na M ale na N się kończyło w mieszkaniu przeciwbólowa tabletka kiedy będziemy smażyć się w niebie ubaw po pachy na wodzie pisane precz z łapami kiedy dla ciebie porysowałem niebo nie wstydźmy się trzymać za ręce
Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 no właśnie: "nie wstydźmy się trzymać za ręce" pozdrawiam Jacek
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 @Kraft_ Witaj - taki inny twój wiersz takie mam odczucie - a wstydzić się powinni ci którzy nie trzymają się za ręce. pozd.
Kraft_ Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2016 @Jacek_Suchowicz dziękuję za wgląd Jacku... te ręce to zarazem początek... i koniec... cała reszta w tzw. międzyczasie się dzieje... :))) pozdr. również... ;)
Kraft_ Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2016 @Waldemar_Talar_Talar Waldemar... jak zawsze masz rację... ;)) pozdr.
Marlett Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 @Kraft_ Między jawą a snem... Jeśli w niebie jest jak w piekle , to co dopiero może dziać się w piekle ..? PozdrawiaM.
Kraft_ Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marletko... ;) w piekle się nieźle zagotowało od tego dziejstwa... :))) pozdr. Kraft.
Rekomendowane odpowiedzi