Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 w mieście się zagubił odnalazł za miastem w nim nie był sobą czuł że buty ciasne teraz boso chodzi pieści stopy trawą czuje zapach wiatru który życiem pachnie teraz raz w tygodniu odwiedza owe miasto do niego się uśmiecha choć czuje się ciasno
Apolonia_Zięba Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2016 @Waldemar_Talar_Talar Też wolę wieś. Moje buty też robią się ciasne, gdy jadę do miasta po zakupy :) Lubię pieścić stopy chłodną trawą, a nawet chodzić po rosie na bosaka. Pozdrawiam :)
Marlett Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2016 @Waldemar_Talar_Talar Nic na siłę, ważne by znaleźć swoje miejsce na ziemi, by czuć swobodę w tym co się robi :) PozdrawiaM.
WiJa Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2016 ubawiłem się przednie, ale czy tak bardzo może śmieszyć to, co (w głębi serca czy duszy) smuci :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 @Apolonia_Zięba Witaj - miło że zajrzałaś - dzięki za ciepły kom. pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 @Marlett Witaj - jestem za tym co napisałaś powyżej - dzięki Marlett . Udanego dnia życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 @WiJa Witaj - ciesze się bardzo że ubawił - dzięki za bycie pod wierszem . Udanego dzionka życzę
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 @Waldemar_Talar_Talar oj tak :) i nie on jeden odnalazł się za miastem :) :) :) pozdrawiam serdecznie :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 @anna_barbara__czuraj-struzik Dobry wieczór Anno - masz racje - nie on pierwszy . Miło że czytałaś - dziękuje . Jesteś zawsze mile widziana . Miłych snów życzę
Rekomendowane odpowiedzi