Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2016 bał się długich nocy podczas których sen bolał bał się dni w których bardzo trudno jest iść bał się chwil mających w sobie samą złość bał się tego że będzie musiał innym ustąpić miejsca bał się kochać i kochanym być tylko przez moment przestał dopiero gdy cyganka rzekła - będziesz długo żył wiem że trudno wam uwierzyć ale takim dziwolągiem był
innocenty_prędki Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2016 @Waldemar_Talar_Talar wierzymy, bo tacy jesteśmy:)
WiJa Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 no właśnie, ciekawość jak to się ma do tego, że nawet kiedy piszemy o kimś, to piszemy o sobie (powiedzmy, że też, a nie wyłącznie) :) a tak przy okazji, to mnie na tym świecie właściwie nie dziwi już nic, nie dziwi więc też żaden dziwoląg :)
WiJa Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 no i zapomniał bym powiedzieć najważniejszego, że to jest dobry nad wyraz wiersz :)
Marlett Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 @Waldemar_Talar_Talar Jeśli brakuje wiary we własne możliwości to wiara we wróżby pomaga w uzyskaniu odpowiedzi na męczące nas pytanie. Miłej niedzieli :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 @innocenty_prędki Witam - dodał bym jeszcze że chcemy wierzyć - dziękuje za czytanie . pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 @WiJa Witaj - dzięki za kom. pod wierszem - cieszy mnie ze przypadł że się spodobał . pozd.serdecznie
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 @Marlett Witaj - miło cię gościć Marlett - dziękuje za kom .i za inne wszystko . Ślę ukłony i życzę miłego popołudnia .
Rekomendowane odpowiedzi