Marlett Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 przestań pić tę okropną whisky zbyt często jesteś zamroczony wszędzie prochy popioły zwłoki dla ciebie prozaiczny ten widok wypalone gwiazdy w oczach nie są już modelem ewolucji poety białym karłem koszmarem czarną dziurą w arbuzie słowa wpisujesz w przegraną ty gamajdo ... Bilku
kb. Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 @Marlett czasem mnie zastanawia co wart jest efekt twórczości na bani, czy na prochach. to tak jak w sporcie - na dopingu. zafałszowane wszystko. dobre.
WiJa Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 człowiek gdy nie powariuje, to zwariuje :)
WiJa Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 zapomniałem o pozdrowieniach dla Bila :)
Marlett Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 @bess_enger przecież haj rymuje się z raj :)) Dziękuję.
Marlett Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 @WiJa To kwestia wyboru :) Dziękuję.
Marlett Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bil z pewnością będzie szczęśliwy :))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 @Marlett Witaj - whisky jest okropne - widzę Jędrule z serialu Rodzina zastępcza zachwycającego się ją . Słowa wpisane w przegraną - źle im patrzy z oczu - smutno - czuć zagubienie . Udanego dnia życzę ci i jemu .
Marlett Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 @Waldemar_Talar_Talar Masz rację ,zagubieni poszukują pocieszenia w whisky później dostają czkawki poetyckiej :) pozdrawiaM.
jan_komułzykant Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 @Marlett no właśnie, zamiast tej okropnej whisky popijam Jacka D. - podobno burbon - okropniee dobry ;) Pozdro - od glamajdy PS kto to jest glamajda?
Marlett Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 @jan_komułzykant glamajda - nie wiem kto to, ale gamajda to taka trzęsidu.a , biedaczek co bez przerwy narzeka :) Miłego wieczoru .
jan_komułzykant Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 @Marlett aha, to znaczy, że wiesz. I to się zgadza. ;)) glamajda zatem, to pewnie ten, co glamie.
Marlett Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 @jan_komułzykant a może to taki co jest glamour i lubi glamać ? :))
jan_komułzykant Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 @Marlett pewnie tak ale mnie glamour kojarzy się z tym co "wciąż" myli l'amour z tu żur.
Marlett Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2016 wychodzi na to, że l'amour to taki glamour co pije żur :))
Night_Rider Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ja również powtarzam: Nie pij podczas lotu. Turbulencje to jedno, a lądowanie to trudna sztuka :) Niewiele - na odwagę - wystarczy ;)
Marlett Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 @Night_Rider ... strach pomyśleć :) PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi