Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 podstawić nogę smutkowi bardzo głęboko zakopać żale oczyścić duszę z grzechów starać się by nic nie bolało potem dogonić marzenia zbudować dom pod lasem uczyć się od niego pokory płakać nie unikać prawdy to wszystko klamrą spięte tworzy świat bardzo piękny do którego dąrzyć warto a nie tylko o nim marzyć
Marlett Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 @Waldemar_Talar_Talar Zgadzam się z wierszem. Marzenia są po to by je realizować, a nie po to by się rozmarzać :) Ciepło pozdrawiaM. P.S. Udało się odzyskać hasło ?
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 @Marlett Czołem Marlett mam nadzieje że się nie obrazisz na owe wojskowe przywitanie. Lubie zmiany - dzięki za ciepły kom.i czytanie. A co się tyczy hasła nici z tego mimo że opłynęło już parę dni . Dziwie się temu - czy Mateusz tu nie zagląda czy co. Na mejla tez nie odpowiada . Ale ja cierpliwie czekam . Udanego popołudnia życzę
WiJa Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 widocznie rzeczy najprostsze są najtrudniejsze do osiągnięcia :) a oczywiste okazuje się nie takim oczywistym :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 @WiJa Witam serdecznie - dzięki za kolejne odwiedziny -w tym co napisałeś pod wierszem jest wiele prawdy . Jeszcze raz wielkie dzięki . Udanego wieczoru życzę
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 może tak: podstawić nogę smutkom szybko zakopać żale oczyścić duszę z grzechów by nie bolało wcale potem gonić marzenia zbudować dom pod lasem i uczyć się pokory popłakać sobie czasem pospinać wszystko klamrą świat w prawdzie piękny tworzyć do tego dążyć warto marzenia ciągle mnożyć :))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 @Jacek_Suchowicz Witaj Jacku - zgrabnie ci wyszło - dzięki za czytanie . pozd.
Samuel_Przeździęk Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 @Waldemar_Talar_Talaroczyścić duszę z grzechów próbowałbym to inaczej określić, bo wyżej jest ładniepodstawić nogę smutkowi tak, podoba mi się szczerouśmiecham
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 @Samuel_Przeździęk Witaj Samuelu - dzięki za czytanie i miły komentarz . A z ową grzeszną duszą pomyśle co zrobić. Udanego popołudnia życzę
Rekomendowane odpowiedzi