Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2016 być zakałą zerem - razić innych wzrokiem budzić w nich strach łatwo się nauczyć aż do tego stopnia by się siebie bać aby być przykładem dla innych i wzorem częstować uśmiechem trudniejsze jest mimo że dobro za wzór przyświeca jak widać powyżej wybory mamy dwa który za młodych lat głośniej przemówi ten życie zeszpeci lub ozdobi Dlatego pisząc ten wiersz moi drodzy życzę zwłaszcza tym młodszym wyboru dobrem ozdobionego
WiJa Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2016 czy ja wiem, czy to nie są pobożne życzenia, ale przede wszystkim to są potrzebne życzenia, przynajmniej jak na dzisiejszy świat, gdzie dobro jest źle widziane, a zło dobrze, i celują w tym zwłaszcza młodzi gniewni :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 @WiJa Witaj - masz rację - są potrzebne świat ich potrzebuje bez nich kuleje... Dzięki za bycie . pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 @stanisław_prawecki Witam - Zgadza się - takie typy trudno nawrócić - ale spróbować zawsze warto . Dzięki za czytanie i ślad pod wierszem . Udanego wieczoru życzę
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 @Waldemar_Talar_Talar Waldemarze, jesteś dobroduszny, pozdrawiam serdecznie :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 @Alicja_Wysocka Witam - dzięki Alicjo za czytanie i ślad . Słońca życzę
Marlett Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 @Waldemar_Talar_Talar Zaryzykuję powiedzenie; Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci. To, czego nauczymy dzieci, później na pewno zaprocentuje, mam na myśli dobre wychowanie :) PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 @Marlett Witam serdecznie - zgadzam się Marlett z tym co napisałaś - wiem że to trudny temat ale coś mnie skusiło by o tym napisać . Dzięki wielkie za bycie i kom.zawsze mile widziany . Udanego dzionka życzę
Rekomendowane odpowiedzi