Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 ich serca to ogrom poświeceń których wypadkowymi są dłonie delikatne jak mech wzrok rozumiejący - głos barwny przyjemny tak tak moi mili - tak wspaniałe są tylko one prowadzące trudną misje pod każdą szerokością o każdej porze Dlatego bądźmy dla nich czuli i mili zwłaszcza w trudnych dla nich chwilach które też im się przydarzają ________________
bronmus45 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 @Waldemar_Talar_Talar ... Fajnie i miło, lecz... ...a czemu tylko od świtu do nocy ?
Marlett Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 @Waldemar_Talar_Talar Może trafniej byłoby ;i dzień i noc
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 @Bronisław_Muszyński Witam - faktycznie one nocą również czuwają - to zależy kogo mamy na myśli... Ale niech będzie - poprawiłem. Dzięki za czytanie Bronisławie . pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 @Marlett Witam mimo późnej pory - mówią że grzeczni już śpią .... Przyznaje że to mała gafa - faktycznie czy tak czy owak myśląc brzmi bardziej wiarygodnie . Dlatego zmieniłem ...dzięki za podpowiedz ... Miłych snów życzę.
Marlett Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 @Waldemar_Talar_Talar Wzajemnie Talarku:)
bronmus45 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Mnie to jednak nadal brzmi sztucznie. Nie byłoby lepiej w takiej wersji? ... pod każdą szerokością i o każdej porze ...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 @Bronisław_Muszyński Witam - masz rację - o każdej porze pasuje jak ulał . Dzięki ...zmieniłem . pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 @stanisław_prawecki Witaj - trzeba było od razu napisać że się nie podoba - ja na krytyczne uwagi się nie gniewam . Nie możliwe bym źle zrozumiałem twój kom . Mam nadzieje że się nie gniewasz - tak jak ja. pozd.
jan_komułzykant Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 ich serca to ogrom poświeceń którego wypadkowymi są jedna uwaga i dwie możliwości: 1. ich serca to ogrom poświeceń których wypadkowymi są 2. ich serca to ogrom poświecenia którego wypadkowymi są
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 @jan_komułzykant Witam serdecznie - człowiek niby analizuje a mimo to popełnia błąd . Wielkie dzięki za wnikliwe czytanie i pokazanie co w tym wierszu boli ... Miło że zajrzałeś Janku - oczywiste że poprawiłem . pozd.
Rekomendowane odpowiedzi