Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 W ramach wstępu - nie lubię polityki ale to co się obecnie dzieje mnie przeraża... Muszę się bronić ... gdzie byłeś człeku gdy cię w dupę kopali czemu nie byłeś zły gdy ci dokuczali zastanów się mocno czemu miękkim byłeś nie mówiłeś głośno w kłamstwie żyłeś dziś to się powtarza ten co jest przy władzy bezkompromisowo obraża mówi nie jesteście tacy lecz dziś inne czasy mamy jakieś prawa wyjdźmy na ulice niech zakończy się niecna sprawa która wszystkich dotyczy ludzi dużych i małych która w miliony liczy odważnych i śmiałych którzy nie pozwolą by nas piękny kraj stał się znowu niewolą by nam w kwietniu nie mówiono że jest maj
bronmus45 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 @Waldemar_Talar_Talar Bo teraźniejsi ONI mają: ...gęby wypełnione nieustannym ciekiem o pomocy w potrzebie i biedzie... A tymczasem o tym trzeba wiedzieć i być godnym tego miana ... człekiem ... Pozdrowienia - 3msie...
Marlett Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 @Waldemar_Talar_Talar Polityka jest okropna ale konieczna :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 @Bronisław_Muszyński Witaj- fajnie że zajrzałeś Bronisławie - wiem trudny temat polityka . Ale nie można przechodzić obok tych spraw obojętnie . pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 @marianna_ja Witam cię serdecznie - dzięki za czytanie i pozostawienie śladu . Miłego ci życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 @Marlett Witaj - byś wiedziała że jest trudna zwłaszcza obecna . Dzięki za czytanie . Pogodnego dnia życzę
bronmus45 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 @Waldemar_Talar_Talar [img]http://4.bp.blogspot.com/-ijYqkU_pmcI/VMXv9teeI-I/AAAAAAAAVRs/RKCKBzIPxDE/s1600/milczenie%2Bx%2B275.jpg[/img] ^Milczenia nie należy cenić sobie złotem gdy z politycznym spotkasz się bełkotem - bronmus45 -
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 @Bronisław_Muszyński Witaj - dzięki za kolejny wgląd .Miło mi bardzo . pozd.
Rekomendowane odpowiedzi