Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 malowali mury malowali ściany prawdą której się bali bali ci wielcy a jednak mali których świętością było upokarzanie coś czemu głośno klaskali mimo że polakami się nazywali dziś się panoszą emerytury nie małe im wypłacamy zapominając o tych którzy malowali dlatego boli mnie taka sprawiedliwość której imieniem obecny stan nazywamy powyższy wiersz dedykuje panom ... Kwaśniewskiemu Milerowi Kaliszowi i Cimosiewiczowi oni wiedzą o co mi chodzi
bronmus45 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 @Waldemar_Talar_Talar ...Sięgnij też w głąb sekty - ci nie malowali - . Jest tu wśród nich Piotrowicz, Wojciechowski i Jasiński. A nawet sam Kaczyński . Mógłbym wymienić tu jeszcze wielu - lecz to bez celu - Oni dzisiaj są gwardią Jarkacza - coś to oznacza -
Marlett Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 @Waldemar_Talar_Talar Talarku Masz moje wsparcie. Poeci walczą wierszami :) PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 @Bronisław_Muszyński Witaj Bronisławie - wiem - ciężki temat bardzo bolesny ... Dzięki za czytanie oraz kom. pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 @Marlett Witam serdecznie - dzięki za wsparcie i czytanie - pozd.
Nata_Kruk Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Osobiście nie wtrącam nazwisk w tego typu pisanie, ale to ja. Jest treść, bo Autora coś jątrzy w środku. Piszmy, jestem za... Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 @Nata_Kruk Witam - dzięki za odwiedziny oraz przychylny kom. Spokojnej nocy życzę
Rekomendowane odpowiedzi