Andrzej_Wojnowski Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 Jest ciemna noc już tyle lat Napisać list ochotę mam To czego nie mówiłem ci Napiszę znów , choć późno dziś Lecz tak już jest gdy serca dwa Rozdzielił los na długi czas A jedno z nich czuje się źle I wierzy że to zmieni się Kochana czy pamiętasz jak W tą letnią noc mówiłaś tak Księżyca blask i morza szum Splot naszych rąk żar twoich ust I wtedy ja poznałem, że Miłość to nie jest liter sześć I warto żyć by spotkać ją I poczuć tą bezkresną toń Wspomnienia już przyprószył czas Bo przecież dziś już nie ma nas Stopniało to jak pierwszy śnieg Lecz wierzę, że to miało sens Dlaczego to skończyło się Czy ty to wiesz, bo ja już nie Napiszę więc kolejny list I podrę go, bo jest mi wstyd
jan_komułzykant Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 rytmicznie jest, ale aż za zbyt słodko też pa ra papa :)
Marlett Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 Są rymy ale niedbałe np; ci - dziś jak - tak czas - nas. Katarynkowo :)
Rekomendowane odpowiedzi