Lady_Supay Opublikowano 15 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 mozolnie pnę się w górę góruję! już blisko szczytuję! o zmierzchu o świcie to niesamowite tak sobie górować i próżnując szczytować
Roman Bezet Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Sczyt-ałem sobie i nasunęły mi się pomysły różne ;) Jeszcze mniej słów, a pik bliski (pik - nie w polskim znaczeniu).mozolnie pnę się w górę góruję!do szczytu już blisko to bym opuścił szczytuję! o zmierzchu o świcie to niesamowicie tu inna wersja ;) niesamowite tak sobie górować i szczytując szczytować próżnować Chociaż mam wątpliwości do tych trzech bezokoliczności (może potraktujmy to jaki nieudany mój eksperyment), ale coś z tym końcem chyba trzeba zrobić? pzdr. b ps. Gratuluję udanej próby wesołej poezji. Mam nadzieję, że nie uraziłem Pani swoimi uwagami, z powodu, że starają się one być rzeczowe (na miarę moją - oczywiście ;)
Lady_Supay Opublikowano 15 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Panie Romku, Pan? Pan miałby mnie urazić??? No wie Pan, teraz czuję się urażona! ;-))) Miło, że Pan zajrzał z koszyczkiem słów. Pan wie, że je uwielbiam (bez kokieterii;) Pozdr. Su.
Lady_Supay Opublikowano 15 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jak poprawiamy? Tak? mozolnie pnę się w górę góruję! do szczytu szczytuję! o zmierzchu o świcie to niesamowite tak sobie górować i próżnując szczytować
Roman Bezet Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 "już blisko" ma zostać - a szczyt - precz :)
Roman Bezet Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 "i próżnując szczytować" to dobre jest, kojarzy mi się z:dać ać pobruszę, a ty poczywaj ;))))
Lady_Supay Opublikowano 15 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Aż w głos się zaśmiałam! ;-) A mąż sobie siedzi, z boku na mnie zerka i myśli pewnie : - głupia, czy co?
Tdk crew Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 pomysł dobry troche gorsze wykonanie!!:) pozdrawiam
Piotr Sanocki Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Na szczyty? czy Cię pogięło? Mnie wystarczy drugie piętro Bez urazy - tak mnie się rymło ;) Szkoda, że na końcu rytm się załamał - bo naprawdę dobrze się czytało ;) Pozdrawiam serdecznie
Lady_Supay Opublikowano 17 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 A może parter? ;) Co za leniuch ;))) Pozdr. Su.
Rekomendowane odpowiedzi