Iru_De Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2016 dłonie położył na stole. leżą obok siebie równolegle pomarszczone jak szary papier zgrzebny z domieszką piegów na grzbietach. żyły pulsują bruzdami po roztopach w granatowych odcieniach wody. stare ręce sięgają po gorącą szklankę z herbatą. robi się cieplej od uścisków szkła i wody.
Marlett Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 @Iru_De Tytuł zbyt dosłowny. np.''Antyczność ''
Iru_De Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, literówka! :)
Iru_De Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to kwestia prozaiczności lub patetyczności! :)
wanesa_ciska Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2016 słowa rejestrują to co widzimy,dają obraz ..mi się podoba
PraKtyczna Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 a ja mam ochotę spytać czy cieplej się robi na sercu? czy może ten wiersz nie ma emocji? "stare ręce sięgają po gorącą szklankę z herbatą." A dlaczego ważne by były stare?
Rekomendowane odpowiedzi