Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 19 091
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Witaj - cieszy mnie że słowo klamoty się podoba - dziękuje za komentarz
w którym odnajduje twoje podobanie -
Pzdr.uśmiechem.
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez MIROSŁAW C. · Opublikowano
@Lapislazuli Ogień jest magiczny i widzę to w wierszu. Pozdrawiam. -
@Jacek_Suchowicz A ja tam wolę swoją Polskę. Mam podobnie. Biorę ją z całym dobrodziejstwem inwentarza . Pozdrawiam. -
Przez Gosława · Opublikowano
Anny skóra pełna rozognionych znamion od słów przez język mielą się myśli ukryte pod powiekami z tęsknoty za Tobą wrzątek zaparzonej kawy parzy dłonie w mgły porannej osnute rozpamiętywania wzajemne wspólne na dwa ciągle wznieca to co daremne bezsilność płynąca z niewoli kartki spojrzeniem utkwionym w szafir zastygła -
poorane zmarszczkami twarze na wstędze błękitnej w mediach społecznościowych płyną na swoich pirogach ku nieśmiertelności w delcie matrixa niepowiązane z rzeczywistością myśli zanim wyczerpią wszystkie żądze w jakimś fantastycznym blasku całkiem znikniemy -
Przez Poet Ka · Opublikowano
@Proszalny tym bardziej, że "lewakom", jak to ujął Jacek_Suchowicz, też nie wszystko pasuje. Sytuację komplikuje fakt, że kiedy obieramy którąś z dróg, to zwykle musimy przyjąć cały pakiet doczepionych poglądów, a nie ze wszystkimi z nich jesteśmy się w stanie zgodzić. Bo przecież są "prawacy" przeciwni polowaniom na zwierzęta leśne i karze śmierci oraz "lewacy" przeciwni aborcji...Ostatnio ksiądz powiedział na mszy, że "chazarzy" są "wredni" (cokolwiek by to miało znaczyć) i że zabili Chrystusa. To żenujące. Myślę, że to efekt nagonki na środowiska kościelne z powodu afer ostatnich lat.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne