Marlett Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 pisaliśmy wiersz na płocie na drzewie na murze przyszedł wiatr rozwiał sens melodię porozbijał grad deszcz rozmył dreszcz brak mi snu kilku słów słyszę gdy z rozpaczy płaczesz głaz przytłoczył nas
jan_komułzykant Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 pewnie osobisty wiersz, więc tylko moje "takie tam"pisaliśmy wiersz na płocie na drzewie na murze przyszedł wiatr rozwiał sens melodię porozbijał grad brak mi snu kilku słów słyszę gdy z rozpaczy płaczesz głaz przytłoczył nas
Marlett Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2015 @WiJa :) Dziękuję za wgląd.
Marlett Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2015 @jan_komułzykant Poczytam rozważę. Dziękuję.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2015 @Marlet Witam serdecznie - wiersz zatrzymał - zawrócił czas miniony - zmusił do refleksji . Cóż więcej chcieć ...jak zwykle Marlett - u ciebie poetycko . Radości życzę
Marlett Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2015 @Waldemar_Talar_Talar Talarku Miło usłyszeć takie słowa..:) Serdecznie pozdrawiaM.
Apolonia_Zięba Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 @Marlett Powrót do lat młodości, a może nawet dzieciństwa :) Mało słów, a dużo treści. Lubię skondensowaną poezję :) Pozdrawia - Pola
Marlett Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2015 @Apolonia_Zięba Polu Pięknie dziękuję za komentarz. PozdrawiaM jeszcze w Starym Roku :)
Rekomendowane odpowiedzi