bronmus45 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 [center][img]http://3.bp.blogspot.com/-iwg6zpk9zzc/VMaODXmgijI/AAAAAAAAVR8/qSJ2-7fMTqA/s1600/ha%C5%82as%2Bx%2B200.jpg[/img] * Decybelem hałas dyszy dławi uszy - brak im ciszy - Wchodzi głębiej - aż do głowy - taki właśnie hard rockowy. Na ulicy czy w fabryce już czyhają "hałaśnice" Grają różne ważne role. Ciszy nie ma nawet w szkole. Nasze nerwy jak rzemienie są napięte. Łez milczenie... A wieczorem u sąsiada telewizor głośno gada... Już nie znajdziesz miejsca z ciszą. Nawet do snu cię kołyszą dźwięki wody co przepływa gdzieś rurami. ...Gadatliwa...#*#[/center]
jan_komułzykant Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 [center]Pies mnie ugryzł od sąsiada, bo pogłaskać chciałem gada, byłem u są - siada żony, nie wie czy był zaszczepiony! Pogotowie wzięło Kryśkę, miała chorą ślepą kiszkę, nie ma nawet z kim się napić, to się przecież można zabić![indent]Jan Kaczmarek_Gdy wysiądzie wyobraźnia[/indent][/center] takie skojarzenie, melodia ta sama :)
bronmus45 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2015 @jan_komułzykant ... W takiej formie pisanych utworów jest znacznie więcej. Na przykład: Władysław Bełza Katechizm polskiego dziecka czyli: Kto ty jesteś? Polak mały... itd...
jan_komułzykant Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie zarzut, wręcz przeciwnie. :)
bronmus45 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 @jan_komułzykant W takim razie przepraszam - źle zrozumiałem... Pozdrowienia.
Rekomendowane odpowiedzi