Martencja M Opublikowano 15 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 paletą zastygłych uczuć tuszuje wyblakły błękit oczu krwistą szminką maluje zaciśnięte usta w kształt zapomnianego uśmiechu zapadnięte policzki pokrywają się rutynową warstwą młodzieńczego różu ostatnie poprawki głęboki wdech i wyjście na scenę życia
Amras_Elensar Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Wiersz nie jest zły. Kilka drobnych sugestii... Po pierwsze takie wyliczanie meczy po trzeciej zwrotce... mozna by było go jakoś skrócić, odjać jedną zwrotkę. Metafory nie są szczególnie wymyslne, są przyjemne... ale czytywałęm lepsze. Jeszcze trzeba popracować. Pozdrawiam
Martencja M Opublikowano 15 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Rzeczywiście wyliczanka jest trochę męcząca. Troszeczkę popracowałam nad wierszem, który obecnie wygląda następująco:Makijaż paletą zastygłych uczuć tuszuje wyblakły błękit oczu zaciśnięte usta maluje krwistą szminką w kształt zapomnianego uśmiechu jeszcze trochę pudru na zapadnięte policzki głęboki wdech i wyjście na scenę życia Jestem ciekawa opinii. Pozdrawiam Martencja
Amras_Elensar Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zdecydowanie popieram druga wersje... A jedank opłacało sie popracować. gratuluje PozdrawiamProsimy o uzasadnianie wyrażanych opinii. Komentarz narusza regulamin oraz zasady serwisu. Moderator
Martencja M Opublikowano 15 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Ciszę się, że się spodobał. Dziękuję Ci za wcześniejsze :) sugestie, które zmobilizowały mnie do dalszej pracy. Ściskam gorąco MartencjaProsimy wyłącznie o komentowanie wierszy i uzasadnianie wyrażanych opinii. Komentarz narusza regulamin oraz zasady serwisu. Moderator
Rekomendowane odpowiedzi