Dusza Pegaza Opublikowano 14 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 wyrwana z kontekstu jesteś myśli moja jedyna dręczysz trzeźwość umysłu i jego racjonalizm burzysz spokój neuronów prostą fizjologią wkraczasz w chłodne zakamarki resztek logicznego myślenia podczas gdy bezmyślność rządzi tym światem
Dusza Pegaza Opublikowano 14 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Komentarz usunięto ze względu na złamanie regulaminu lub zasad serwisu. Moderator
anuncja em Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Aż się boję komentować, bo nie wiem, czy nie zostanie usunięty... ale powiem krótko, jak ja to widzę... mimo, że o myśli, wiersz trochę słabo przemyślany, nic w nim nowego, coś ostatnio dużo w wierszach tych neuronów... czy neurony mogą byc spokojne? może go trochę jeszcze okroić, postarać się o głebsze skojarzenia, zmienić wersy... takie moje skromne sugestie pozdrawiam serdecznie i słonecznie an.em
Tdk crew Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Komentarz usunięto ze względu na złamanie regulaminu lub zasad serwisu. Moderator
Rekomendowane odpowiedzi