Marlett Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 oczy zastygłe matową perełką na papierze w kąciku usta nie drgnęły ni razu spłynęła powolnie samotnie wybaczenie tak lekko przychodzi przez szepty w serdecznych ustach szorstki węzeł uwiera już nie pomyślisz że ręka niezapominajki rozgarnia raz jeszcze na pożegnanie -śpij spokojnie ojcze
Apolonia_Zięba Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 @Marlett Piękna kołysanka, a zarazem hołd dla Ojca. Smutkiem powiało, ale zawsze tak jest, gdy odchodzi bliski nam człowiek. Serdecznie pozdrawiam...
Marlett Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 @Apolonia_Zięba Polu Dziękuję za miłe słowa. Takie smutki nigdy nie usypiają . PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 @stanisław_prawecki Stanisław nie wiem czy dobrze zrozumiałeś ten wiersz, został napisany pd wpływem emocji po śmierci mojego Ojca. Był maj i kwitły niezapominajki....
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 @Marlett Witaj - ślicznie poważnie i w odpowiednim nastroju ... Serce boli gdy się takie wzniosłe czyta się wiersze . Potrafisz zatrzymać Marlett - duża sztuka tak pisać . Wiem serce boli . Pozd. serdecznie
Marlett Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 @Waldemar_Talar_Talar Talarku Dziękuję za bycie tu i pozytywne słowa. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 @stanisław_prawecki Już mówiłam ,że nie bywam nietrzeźwa.
Marlett Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 @stanisław_prawecki eX !!!!!
Rekomendowane odpowiedzi