Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2015 powiem ci moja miła za co cię tak kocham za co tak bardzo lubię czemu gdy jesteś daleko do siebie o tobie mówię powiem ci moja droga lecz jeszcze nie dzisiaj niech spoważnieje przez nas sadzony las las który kiedyś echem mi podpowie że oto nadszedł czas zdradzić ci dlaczego dlaczego w moim sercu zajmujesz najwięcej miejsca _________________
Marlett Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2015 @Waldemar_Talar_Talar Najważniejsze ,że kocha lubi i tęskni :) Za co ? Za to, że jest ta druga osoba.. Mimo wszystko kobiety są ciekawe za co mężczyźni kochają ;) PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 @Marlett Witam - masz rację - kobiety są ciekawe i to je upiększa .... Dziękuje za bycie i kom . Ukłony od Waldemara
Iru_De Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2015 za co tak bardzo lubię czemu gdy jesteś daleko do siebie o tobie mówię........lubię -mówię... po co ten rym? niech spoważnieje las...... z przerzutnią przez nas sadzony .....nie wiem czy nie lepszy taki zapis las który kiedyś podpowie mi echem........przestawić!
Rekomendowane odpowiedzi