Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2015 w jakie barwy będzie odziana czy będzie w ciemnych okularach czy mam się bać jej czy nie przyjdzie nocą czy dniem czy będzie dla mnie łagodna czy może mocno będzie bolała czy jej ponoć chłodnej dłoni podać swoją ciepłą dłoń czy na jej widok mam zapłakać czy po prostu się śmiać myśląc przecież nie pierwszy będę patrzeć w jej twarz
Marlett Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2015 @Waldemar_Talar_Talar Talarku Nie znam odpowiedzi ... ale czy warto się zadręczać ? Póki co trzeba mieć dystans i cieszyć się każdą dobrą chwilą :) PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 @A_B Witam - miło cię u mnie widzieć . Wiem - trudny wiersz - trzeba żyć chwilą i się nią cieszyć. Zbliża się Święto Zmarłych dlatego głębiej się zamyśliłem . Jeszcze raz dzięki za obecność . Udanego dnia zyczę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 @Marlett Witaj - masz rację - po co się zadręczać - lepiej żyć daną chwilą - cieszyć się tym co jest . Tak jakoś głębiej się zamyśliłem . Dzięki za obecność miła Marlett . Miłego ci życzę
Rekomendowane odpowiedzi