anuncja em Opublikowano 14 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 pajęcza firanka między gałązkami powiem wiatru refleksem pięciu barw rozedrgana zanęca po środku twórca gotów ruchem błyskawicy zdobycz w pułapkę pochwycić ja w nią wpatrzona zauroczona w słońca odbicie wtulona zdobyta ============================================================ Trochę się tu pobawiłam, napiszcie proszę, co z tego wynikło. Zmieniłam pelerynę na firankę, ale dalej naiwnie, hm?
kingcc Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Witam serdecznie bardzo ślicznie tylko troszeczkę ta wersyfikacja graficzna jest nie potrzebna, ale to tylko moje zdanie. kłaniam się i pozdrawiam
anuncja em Opublikowano 14 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Chyba chciałam się trochę pogimnastykować, lubię w wierszu graficzne wygibasy... poczekam jeszcze na zdanie innych, jesli ktoś zechce, coś powiedzieć i potem poprawię. Dzięki za inspirujący dialog. Serdeczności an.em
kingcc Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też bardzo lubię te wygibasy tylko że nie wszędzie pasują i nie każdy to rozumie. pozdrawiam
Stanisaw_Piwowarczyk Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Witaj Podoba mi sie jako forma fajnie rozbite i bardzo czytelne. Tylko? "peleryna pajęcza rozpięta między gałązkami" jest dobrze, ale mi coś tu zgrzyta moze mi się tylko wydaje "powiem wiatru refleksem pięciu barw rozedrgana zanęca" Reszta jest bardzo ładna pozdrawiam serdecznie
anuncja em Opublikowano 17 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Jasne, zaczynam nad nim pracować, "peleryna" do pajęczyny pasuje, wizualnie, ale widzę, że lirycznie z tym gorzej, postaram się coś z tym zrobić. Pozdrawiam an.em
anuncja em Opublikowano 19 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 To wynik daleszych igrów z tym wierszydełkiem, graficznie, że tak powiem wygląda chyba lepiej?
kingcc Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 pajęcza firanka między gałązkami powiem wiatru refleksem pięciu barw rozedrgana - zanęca po środku twórca gotów ruchem błyskawicy zdobycz w pułapkę pochwycić ja w nią wpatrzona zauroczona-----------------> to słowo mi tu nie pasuje ( przegrana ? ) w słońca odbicie wtulona zdobyta
anuncja em Opublikowano 19 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 To stary wiersz Pawle, wiem, że niewiele już da się z nim zrobic, ale jakoś go lubię :) a.
kingcc Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 stary nie stary !......ale popracować warto! jest tego wart
anuncja em Opublikowano 19 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 To już wolę popracować nad czymś nowym, a ten niech sobie świadczy o mojej niedoskonałości i początkach, pożal się boże "twórczości" :) a.
Rekomendowane odpowiedzi