WiJa Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 kochanej Muszelce A za chwile idę ściąć brodę i wąsy. A może lepiej będzie dla mnie ściąć mi całą głowę. Ale jak można ściąć coś, czego i tak dawno już nie mam, bo straciłem dla Ciebie.
Marlett Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 @WiJa Szczęściara z tej Muszelki :)
WiJa Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 @Marlett dlaczego by nie, niech jest, a przynajmniej chciałbym, żeby tak było :)
WiJa Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 @Jolanta_S. czyli tyle samo zabawnie, co poważnie :)
WiJa Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do którego, nie wiem jak, ale jednak coś dociera, i nie ma jak być naiwnym i zakochanym idiotą niż mądrym i wyrachowanym, nie wiem kim :)
Marlett Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 @WiJa Choć by i stracił głowę w noc spadających gwiazd :) no to co? Może czasem warto...?
WiJa Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 warto zrobić, chociaż odrobine czegoś, czego nie trzeba, nie wolno, nie należy, nie wypada, nie przystoi :)
Rekomendowane odpowiedzi