Mateusz_Wojciechowski Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 Piorun twych ust we mnie uderza Kare za me grzechy wciąż wymierza Choć mnie jest żal ty tego nie dostrzegasz Wciąż o prawdę która nie istnieje się ubiegasz A ja jak wór dziurawy szukam po prawdę spieszę Myśląc że promykiem mych myśli cię uciesze Lecz czas działa kończy swe odnogi Topiąc mnie w otchłani w czasie którego nie niedogonie I brnę prawdy szukam Dla ciebie dla nas obojga Do twych drzwi wciąż stykam By w końcu szczęście dotarło do nas dwojga Tak szukam tak do przepaści brnę I swoją nie moc klnę
Marlett Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 @Mateusz_Wojciechowski literówki :) popraw
Marlett Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2015 @Mateusz_Wojciechowski Piorun twych ust we mnie uderzaKare za me grzechy wciąż wymierza Choć mnie jest żal ty tego nie dostrzegasz Wciąż o prawdę która nie istnieje się ubiegasz A ja jak wór dziurawy szukam po prawdę spieszę Myśląc że promykiem mych myśli cię uciesze Lecz czas działa kończy swe odnogi Topiąc mnie w otchłani w czasie którego nie niedogonie I brnę prawdy szukam Dla ciebie dla nas obojga Do twych drzwi wciąż stykam By w końcu szczęście dotarło do nas dwojga Tak szukam tak do przepaści brnę I swoją nie moc klnę
Rekomendowane odpowiedzi