Dusza Pegaza Opublikowano 12 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 ten gniew nie będzie taki straszny jesli zbesztasz mnie pocałunkiem łopotem rzęs ukarzesz a potem kolorem nieba obrzucisz i zapachem naszego marzenia będę ci wdzięczna
Dusza Pegaza Opublikowano 12 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Dzięki!!!! Pozdrawiam
Dusza Pegaza Opublikowano 13 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zagląda tu ktoś? Prosiłabym o jakieś komentarze apropos powyższego tekstu, który wyedł spod matrycy moich neuronków. Pozdrawiam wszystkich nocnych marków :)
kingcc Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 zaglądnij do warsztatu tam pisałem na temat tego wiersza pozdrawiam :)
Dusza Pegaza Opublikowano 13 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Dzięki za sugestie, aczkolwiek chyba pozostanę przy pierwotnej postaci myśli. Pozdrawiam!!!
kingcc Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 oczywiście to była tylko moja luźna sugestia.... pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi