Kalista_Zachary Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 [dzień piskorza] w dodatku najbardziej wnerwiający mnie pies na osiedlu obszczekał wózek na co obtupałam go nogą po czym on obszczekał moje nogi. (nie bedzie mi tu kundlisko bez smyczy i kagańca podskakiwać do mojego wózka.) też lubię psy. a potem syn obiegał wózek i walnął zająca przez mój but. ryk do wieczora jak starszy pociągnął to młodszy zawtórował. i tak mnie jakoś naszło
Marlett Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 @Kalista_Zachary Zamieniła bym miejscami tytuł z podtytułem:) Jedni mają dzień świstaka, inni dzień piskorza :) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 @kufelek Nie będę odbierać tej przyjemności autorowi wiersza :))
Kalista_Zachary Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. http://pl.wikipedia.org/wiki/Piskorz ;) szczególnie: "Wyjęty z wody wydaje charakterystyczny gwizd, powstający podczas wypuszczania powietrza."
Kalista_Zachary Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Możliwe do zrobienia ;)
Kalista_Zachary Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-*
Rekomendowane odpowiedzi