cyklop Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 początek wiersza decyduje o wszystkim śmierć poety czy cokół uznania o kurwa, jak mi zależy by czytały miliony chociaż tysiące setki? dziesiątki? przeczytaj choć Ty uroń łzę uśmiechnij zatańcz nawet napluj ale przeczytaj do końca bo te wiersze są pisane by ludziska je czytały żeby głośno było o mnie media czule mnie głaskały tu się nie śni ani czuje słowa tutaj tyle znaczą ile zdolne są odróżnić się od innych słów kloaką
Alicja_Wysocka Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 @cyklop Przeczytałam do końca, nie plułam :) Tylko nie wiem, jakiś taki odmieniec Ci wyszedł. Dwie ostatnie zwrotki rymowane, wcześniejsze nie. Chłopak, dziewczyna, gender może. Pozdrawiam :)
Marlett Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 @cyklop Nie wiem czyim cytatem podparłeś wiesz - jako motto , ale z nim się nie zgadzam, chyba, że jest ironią :)
cyklop Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda (że odmieniec), tak właśnie chciałem i... dziękuję, że nie naplułaś :)
cyklop Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ Marlett, to nie cytat tylko... początek wiersza :) Też się z nim nie zgadzam i z tego samego powodu. Dziękuję i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi