Duilla Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2015 Raz anorektyk Tamarze powiada - ja Tobie pokażę koszulę zdejmuje swe ciało prostuje a tam tylko są tatuaże.
_M_arianna_ Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 A pewien Duilla z Panamy, którego dość dobrze już znamy; pisze limeryki, że były wybryki, dlatego je chętnie czytamy :)
Duilla Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 @marianna_ja Ogarnęła mnie straszliwa trwoga już myślę ło laboga czy nikt mnie już nie pamięta ni chłopcy , ni dziewczęta? pamięta mnie Marianna Droga. Pozdrawiam Gorąco.
_M_arianna_ Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 @Duilla Duilla z Panamy treść produkuje, za co wraz z @ ciepło dziękuję; garnek na płocie, proza(c), starocie, poza tym nieźle też konkluduje.
Duilla Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Anorektykowi z miasta Skopje wyrzuciło wrzedzianki na żopie udał się do doktora krzyczy od progu - pora zrobić mi wreszcie kolonoskopie
_M_arianna_ Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 Duillo, wśród lasów i wody dla zdrowia są darem jagody; zbieraj je od rana w kucki, na kolanach, by pięknym pozostać i młodym.
Rekomendowane odpowiedzi