Dusza Pegaza Opublikowano 9 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 ten gniew nie będzie taki straszny jeśli zbesztasz mnie pocałunkiem łopotem rzęs ukarzesz a potem kolorem nieba obrzucisz i zapachem naszego marzenia będę ci wdzięczna
Sol Ada Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 Ten wiersz cos mi przypomina,tylko nie moge sobie przypomniec co..Jest dobry,wedlug mnie,bo budzi spora doze mieszanych uczuc:) pozdrawiam:)
Tdk crew Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 to nie jest wiersz!!za krotkie i nie wciagajace gdzie metafory??
Agnes Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez przesady, w porównaniu do innych tesktów które się tu pojawiają nie stwierdzilabym że to nie jest wiersz, coś z tego można zrobić;)jeśli zbesztasz mnie pocałunkiem łopotem rzęs ukarzesz a potem kolorem nieba obrzucisz------------to jest niezle, można wykorzytsać , reszta do przeróbki:) pozdrawiam Agnes
kingcc Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 witam duszo zauważyłem ten wiersz w ....p.......i nie chcę paprać tam w Twoim poście ale proponuje coś takiego to czywiście tylko "moja" sugestia pozdrawiam ten gniew nie będzie taki straszny jesli zbesztasz mnie pocałunkiem łopotem rzęs ukarzesz a potem kolorem nieba obrzucisz zapachem naszego marzenia będę ci wdzięczna
Rekomendowane odpowiedzi