Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dlaczego jesteś niegrzeczny? Dlaczego próbujesz wmówić mi, że białe jest czarne, a czarne jest białe.   Przypominam, jeśli zapomniałeś, że nie jesteś na portalu dla media markt. Nie potrafisz kukturalnie się zachować, bo nie zostałeś nauczony kultury, to może administrator cię nauczy, bo na naukę nigdy nie jest za późno. Pamiętaj.   A chamskie odzywki to proszę kierować do swojego prywatnego grona, bo nie przypominam sobie, żebym wypasała  z tobą bydło.   I to by było na tyle.            
    • Gdy czytałam w twarze, to całkiem inaczej zrozumiałam niż poniżej. Nie taki łatwy język. 
    • @beta_b odpowiem słowami Vincenta van Gogha.   Kochać to także umieć się roz­stać. Umieć poz­wo­lić ko­muś odejść, na­wet jeśli darzy się go wiel­kim uczu­ciem. Miłość jest zap­rzecze­niem egoiz­mu, za­bor­czości, jest skiero­waniem się ku dru­giej oso­bie, jest prag­nieniem prze­de wszys­tkim jej szczęścia, cza­sem wbrew własnemu.   Beatko- z podobaniem.
    • @andrew wygodnie i ekscytująco mimo wszystko:)
    • @piąteprzezdziesiąte To właśnie takie są z wami rozmowy - wicie, rozumicie, robicie. Czyli gadka mniej niz zero. Poziom niewykształconych durni co oranżadę otwierają od strony denka.   Widzisz tytuł ? Nie jesteś analfabetą wtórnym ? Rozróżniasz różnice Dagma od Dagny ? Rozróżniasz różnice piec a pies ?     Przyłazisz tutaj. Piszesz głupotę a potem mówisz, że nie chce ci się gadać.   To spadaj !!!
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...