WiJa Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zawsze byłem głupi, a teraz jeszcze muszę udawać głupszego niż jestem. A jeżeli zawsze, to nie pierwszy raz i nie ostatni. Miłość jest gorzka, a może nawet, czym słodsza, tym bardziej gorzka. No i nauczką jest to, że nie ma nauczki.
Marlett Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 @WiJa Każda nauczka wypływa z danej sytuacji i nie zawsze można ją zastosować w innej. Ale człowiek uczy się całe życie :)
WiJa Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 @Marlett ale czyż nie intrygujące jest to, że to, co niedorzeczne, nielogiczne, nieprawidłowe, czasami jest tym, co sprawia, że coś jest warte zachodu, a nawet jest lepsze, zwłaszcza od tego, co poprawne, uniwersalne, a choćby i doskonałe
Marlett Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 @WiJa Zasady i reguły nie zawsze się sprawdzają:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 No i nauczką jest to, że nie ma nauczki. perfidnie cytuję - albo nauczka jest albo jej nie ma. Nigdy jej nie ma, jeżeli jestem najmądrzejszy... Pisania wierszy dotyczy również ;-)
WiJa Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2015 @cezary_dacyszyn najmądrzejsi uczą się najwięcej, a mądrzą się ci, którzy uchodzą za mądrych
Rekomendowane odpowiedzi