Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Konrad Koper 4 097
Ponoć jest jedno przyspieszenie.
Jednakże pyłek opada wolniej na dno niż kamień. Nie uderza grzmiąc.
Wszystko jest szczególne, ale rzadko przeczy.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez lena2_ · Opublikowano
O, pięknie o Warmii, zwłaszcza pierwsza zwrotka mnie ujęła:):)miłego dnia:) -
Przez lena2_ · Opublikowano
@Berenika97 cieszę się:):) serdecznosci:) @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję Talarku:) @Alicja_Wysocka Oj Alicjo, od Ciebie usłyszeć takie słowa to miód na moje serce:):)miłego dnia:) @Jacek_Suchowicz Dziękuję Jacku za Twoje rymowane komentarze:)) -
Przez Marek.zak1 · Opublikowano
Wydaje mi się, że piszesz o kodzie kulturowym. Napisałeś o wyrzucaniu jedzenia, a oto info z chatgpt:Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Jak ograniczyć marnowanie jedzenia? Planuj zakupy – twórz listę, kupuj tylko to, co potrzebne. Sprawdzaj daty ważności – "należy spożyć do" ≠ "najlepiej spożyć przed". Przechowuj żywność odpowiednio – korzystaj z lodówki i zamrażarki. Gotuj z resztek – np. zupę z obierek warzywnych, smoothie z miękkich owoców. Dziel się jedzeniem – korzystaj z jadłodzielni lub aplikacji (np. Too Good To Go). Kompostuj – jeśli już coś trzeba wyrzucić, niech wróci do natury. Czy nie jest to dobre podsumowanie co robić, a czego nie? Pozdrawiam -
Przez Konrad Koper · Opublikowano
Ponoć jest jedno przyspieszenie. Jednakże pyłek opada wolniej na dno niż kamień. Nie uderza grzmiąc. Wszystko jest szczególne, ale rzadko przeczy.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne