Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Ernest Guzik Wiesz co, złapałeś mnie właściwie, ja po prostu ten Twój pomysł na tekst, ja osobiście, może jakoś inaczej bym napisał, po prostu nieco inaczej ubrał w słowa. Może inaczej nieco rozpisał. Bo prawdę mówiąc jak mnie dopytałeś to ja nie widzę jakiś wielkich błędów do poprawienia i nie przychodzi mi na myśl jakiś konkretny wers. 
    • @hollow man zostańmy przy zimnym glinie, lekko wilgotnym                            mamy mało czasu bo picasso jest szybki                              jedna linia za sto pociągnięć pędzla Velasqueza                               on przecież musi zdażyć przed ogniem                                      już taki nawyk                                     jak sanitariusz                                    wydobywa kształt                                       wszystko jest jak na fotografii
    • @Simon Tracy   No tak, ale miałam nadzieję, że trochę znajdę w tym utworze nadziei.  A właściwie to szukałam jej trochę na siłę. :)  
    • Noc miała dziś jaśniejsze dłonie. Kosmaty palec zbliżał się do niej.  Noc wykąpała się dziś pod ziemią — i myśmy — odbici w krysztale —  badali jej iskry: odbite w krysztale. —
    • Czasem popatrzę na brzegi myśli i zjem coś wymyślonego co nie pachnie tobą   wczoraj widziałem noc tak gęstą że rzucała mięsem w sercu odległym   dziś nie widzę nic jestem do przodu ale to tylko chwila gdy rzeczywistość w wieczność się zmienia.  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...