beta_b Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jestem taka słaba że nie czuję jak mi skwierczy tłuszcz z policzka nad płomieniem świecy nie mam siły głowy podnieść wyżej śmierci walcz a nie uciekaj lew o twarzy strachu już napina się do skoku zobacz każdy mięsień w stali każdy ruch powietrza w mroku pazur lwi jak stresu pazur rozdrapuje ranę łzawi strużką myśl jak słońce wbija iskry na to jeszcze przyjdzie pora I już wiem że zesłali mi Cię z góry jak szelki do trzymania ... *tytuł może być traktowany jak nadużycie, waham się, czy mam prawo go użyć.
Paulina_Murias Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 @beta_bez_alfy Twoje obawy są bezzasadne, piękny tryptyk. Warto poświęcić chwilę czasu na zgłębienie tego utworu. Pozdrawiam serdecznie:)
beta_b Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 @Paulina_Murias Paulino, dziękuję za komentarz. W starych toaletkach można było jedno skrzydło z luster zakryć czy zmienić kąt. Chciałabym w tryptyku zamknąć drzwi i nie patrzeć już do tytułu. Dobrych Świąt.
Paulina_Murias Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 @beta_bez_alfy Ja również życzę Wesołych Świąt!:)
Rekomendowane odpowiedzi