WiJa Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 nigdy nie mówiłem że ze mną jest dobrze ale ktoś nie musi mi przypominać jak jest bo dobrze wiem jak jest i czym to się kończy że najczęściej niczym a jakby mogło być - nie może bez zaufania ani do kogoś ani do siebie czyli obejdzie się bez popychania i bez nagabywania - to co że w dobrej wierze
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 @WiJa Zgoda, nie będę popychała :)
teresa943 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 @WiJa a więc... umywam ręce ...
Stary_Kredens Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 racja , racja , ja tez tak mam pozdrawiam kredens a tak w ogole to dobrze piszesz podoba mi sie
Marlett Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 @WiJa Wolna wola - rób co chcesz:) PozdrawiaM.
WiJa Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 Alicja_Wysocka teresa943 Stary_Kredens Marlett krótka piłka, co tu mi mówić, dzięki za wgląd
Rekomendowane odpowiedzi