makarios_ Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 Ludzie religie tworzą - rodzą owoce czynów, gdy ludzie ludzi morzą, gnoją w zaciszu domów. Obrzydliwie bogactwo czczą złotem przystrojone, duchowe zaś kalectwo mają za urojone. Korupcja i symonia, konszachty z przestępcami - w rezultacie anomia ogarnia lud mackami. Wiele więcej dostrzega ponad Ziemią będący - wnet osądzi chorega, sczeźnie podły, błądzący. Sędzia Ziemi wciąż wzywawyjdźcie z niej ludzie prawi! * Wnet spłonie Macierz krzywa. Posłusznych Jemu zbawi.* Objawienie (Apokalipsa) 18:4 http://biznes.onet.pl/lewe-dokumenty-i-wykup-ziem-koscielnych-za-ktorym-,18490,5663142,1,news-detal http://wiadomosci.onet.pl/krakow/zatrzymano-podejrzanego-o-zabojstwo-71-latka-mezczyzni-byli-krewnymi/23fxv
Gryf Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 Widzę, że podejmujesz się "krucjaty", dobrze, twoje prawo i nawet chyba obowiązek o ile pamiętam. Jednak musisz popracować nad swoim warsztatem, widzisz wierszowane przemówienia, a czasem wręcz wykrzyczane frazy na niewiele się zdadzą. Nie wystarczy ich ozdabiać zdjęciami, trzeba jeszcze sprawić by nie nudziły i nie zniechęcały. Do tego wstawianie tak wielu "utworów" to już natręctwo. Gratuluję znajomości Biblii. Pozdrawiam w duchu katolickim.
makarios_ Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 @Gryf dotąd się taki wszak nie narodził żeby każdemu wierszem dogodził wielu wyraża przeciwne zdanie niż ty gryfiku choć niesłychanie cenne wyrażasz szczere wrażenia uwagi godne są rozważenia oto rezultat owych rozważań więc - słusznie stronisz od złych spotwarzań jednak krucjaty żadnej nie wiodę na katolicką siermiężną modłę raczej zestroje ze słów montuję i Słowo Boga w nich adoruję uwypuklając jego nauki nie roszczę przecież do artu sztuki jednak zbyt wielu uważa przecie że nazbyt trudne wierszyki plecie wybacz mi zatem że nie posłucham jak czytasz swoje wytrwale stukam zamiast podziwu napisz mi proszę że Biblię czytasz bacznie po trosze wybacz mi proszę nadmiar zestrojów tobie za dużo innym zaś połów dziękuję jednak żeś czytać raczył niechby ten wierszyk cię przeinaczył (:)
Gryf Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 @makarios_ Wierszyk twój panie przypadł do gustu, Więc teraz podam mą dłoń rycerską. Rzeknij mi słowo spod którejś chorągwi, Moja Maryję ma w samym centrum. Jeślim uraził twój honor wybacz, Wszak może i jesteś od Świadków Jehowy. To nic nie szkodzi by wiary strzec wspólnie, Byle by czynić rzecz tą rozumnie.
makarios_ Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 @Gryf skoro ci wierszyk przypadł do gustu i dłoń mi dajesz miast rękawicy to ci napiszę znowu po prostu że Biblia wzorem bezcennej świecy rozświetla mroki w świecie Szatana który to sprawił że perła cenna pośród poślednich jest umieszczona od wieków jedna i wciąż niezmienna prawda tą perłą - ta objawiona - dostrzec ją winien kupiec - nim każdy jeśli zostanie wnet doceniona ukaże sedno nauk cnych zawżdy pojmiesz kim była dla Boga swego ta której prawdę anioł zwiastował wielce kochała Syna Bożego ów zaś swej matki nie adorował nie chcę twych uczuć deptać wszelako prawda jest prawdą i nią zostanie Biblia naucza wszystkich jednako niechaj Królestwo Niebios nastanie zasiadający na tronie mówi że nowym czyni niebo i ziemię czyste wielbienie Jehowa wznowiw duchu i w prawdzie - ja już je cenię jedna jest wiara jako Bóg Jeden (ten trójjedyny to babiloński) przywróci wkrótce na Ziemi Eden gdy zlikwiduje system szatańskistójcie i patrzcie ongiś nakazał wnet też powtórzy te same słowafałsz religijny z Ziemi wymazał - poświadczy Świadek - chwila dziejowa
Rekomendowane odpowiedzi