cezary_dacyszyn Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 nie umiem już i nie mam takich myśli które na papier bym przelał odkąd znam ciebie sen się ziścił codziennie jest niedziela to nic że czasem gdzieś za daleko nie mogę cię objąć ramieniem ty wiesz dokładnie co w sercu na dnie a słowa są milczeniem Świnoujście 23 X 2014
makarios_ Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 @cezary_dacyszynBez elokwencji płynie z serca - myśl mu posłuszna jest serdecznie poezja z serca jest rytmiczna gorąca przy tym jest bajecznie (:)
teresa943 Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 @cezary_dacyszyn Posłuchaj ... https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=nie+licz%C4%99+godzin+i+lat Pozdrawiam serdecznie, Cezar :)
Cyprian_Femmek Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Siema Tatusiek , widze dalej piszesz te gówna. Ale huj z tym. Jak nie zapomniałeś to 17 kończe 18 więć chyba wypada żeby nawet taki skurwiel jak ty, coś dał. Zjebałeś mi pół życia, ale chyba ten raz możesz coś zrobić miłego. Nr konta mamy znasz , a kasa sie przyda bo mi na blanty nie starcza. Więc poudawaj świętego jeszcze ten raz i idz w pizdu. Twój kochany synek Ps.. Kiedy w końcu zdechniesz?
Rekomendowane odpowiedzi