Janusz_Józef_Adamczyk Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2014 trudno być człowiekiem nie pytając jeszcze trudniej - nie doznając uczucia myślenia o miłości już nie wspominając więc zapytam czy lepiej się sprzedają wyroby reklamowane przez półnagie kobiety czy im dłuższe nogi tym wyższa jakość produktu czy im więcej parodii seksu na scenie tym lepsze przedstawienie czyżby odkryto jakieś nowe zjawisko handlowe zależność popytu od useksowienia produktu nie mam nic przeciwko reklamującym kobietom i w ogóle kobietom - są bardzo interesujące zwlaszcza te szokujące także korą mózgową ośmielę się jednak dodać że mnie osobiście bardziej ożywia pobudzanie myślenia niż przyrodzenia już słyszę - geriatric bay ale ja już od pół wieku tak mam i w niczym mi nie szkodzi ten mój brainsflashJanusz Józef Adamczyk
teresa943 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2014 @Janusz_Józef_Adamczyk Temat b. na czasie. Jestem za przesłaniem... oprócz zbyt wielu -ąc na początku: pytając, doznając, wspominając. Proponowałabym coś z tym zrobić. Serdecznie pozdrawiam :)
Penelope_Coal Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2014 @Janusz_Józef_Adamczyk Całkiem sensowny tekst, napisany "z głową". Niestety, dość często okoliczności sprawiają, że dominuje przekonanie, iż taki mężczyzna to prawdziwa rzadkość, "szczere złoto". Pozdrawiam :)
Marlett Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2014 @Janusz_Józef_Adamczyk Biorąc pod uwagę tematykę wiersza - jako kobieta - nie mogę przejść obojętnie. Poruszający tekst. Uważam, że jest to jeden z Twoich lepszych wierszy. PozdrawiaM.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 No tak, myślenie klienta nie jest dobra rzeczą dla handlowca, sprzedającego czekoladę lub obiecanki :)) W tym naszym zagonieniu zapominamy o uniesieniu się wyżej... Pozdrawiam Janusz :)
Janusz_Józef_Adamczyk Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 @teresa943 Bardzo słuszna uwaga, też i mnie to razi, ale czasami trudno inaczej. Wielkie dzięki za komentarz. Pozdrawiam serdecznie.
Janusz_Józef_Adamczyk Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 @Zbyszek_Dwa Być może powinniśmy radykalniej przeciwdziać "zapominaniu", które, niestety, ma coraz częściej miejsce i bywa całkiem serio usprawiedliwiane przez zapominającego. Wielkie dzięki za głębokie wejście w tekst. Pozdrawiam serdecznie.
Janusz_Józef_Adamczyk Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 @Penelope_Coal Jestem bardzo zaskoczony, oczywiście pozytywnie!, Twoim (jeśli nie urażam tym "zwrotem", i proszę o rewanż tym samym) kometarzem! Naprawdę nie spodziewałem się tak głębokiego wniknięcia w mój tekst przez KOBIETĘ! Pozdrawiam gorąco. Janusz.
Janusz_Józef_Adamczyk Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 @Marlett Witam, jestem bardzo mile zaskoczony Twoim komentarzem, naprawdę nie spodziewałem się tak życzliwych słów od Kobiety! Nie ukrywam, że zamieszczałem ten tekst z niemałym lękiem, a jednak, jak się okazuje, Kobiety doskonale panują nad sytuacją. Wielkie dzięki i gorące pozdrowienia.
Rekomendowane odpowiedzi